+36 1 214 90 54

1113. Bp. Karolina út 8.

A kosár üres
hi-surf-utazas-1

A Hi-Surf Kft. két alapító tagja Velényi Rudolf és Csik Bertalan már évekkel a cég megalakulása előtt közösen utazott fanatikus szörfös és snowboardosként különböző szeles tengerpartokra és hófödte hegycsúcsokra.
A cégalapítással párhuzamosan kiemelt célunkká vált, hogy nagyobb közösség számára is szervezzünk utazásokat a már felfedezett helyekre, valamint információkat gyűjtsünk még felfedezésre váró célpontokról.
Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az országban elsőként gardíroztunk nagy létszámú csapatot több egzotikus úti célra.
A Hi-Surf csapat sok emlékezetes túra lebonyolításában segédkezett többek között a Kanári Szigetekre (galériák és videó), Mauritius-ra (galériák és videó 1, videó 2), a Zöldfoki Szigetekre (galériák és videó), Marokkóba (galériák és videó), Rodos-ra (galériák és videó), a Hawaii Szigetekre (galériák és videó) és Egyiptomba (galériák).
Hál' Istennek jó hangulatú utazásaink hírére úti társaink köre folyamatosan bővül.
A kor szellemének megfelelően soron következő utazásainkról nemcsak honlapunkon, de facebook oldalunkon is folyamatosan tájékozódhattok, illetve annak követésével rendszeres információkhoz juthattok.
Szép napokat a csúszáshoz!

hi-surf-utazas-4 hi-surf-utazas-5 hi-surf-utazas-3 hi-surf-utazas-2 hi-surf-utazas-6