+36 1 214 90 54

1113. Bp. Karolina út 8.

A kosár üres
hi-surf-rolunk-1

Cégünket 1997-ben alapítottuk meg. 1998 ban felvettük a Hi-Surf nevet, amely a felső minőségi kategóriát hivatott jelölni mind a forgalmazott termékek, mind a szolgáltatások terén.
A látogatóink nagy része törzsvásárlóvá lett az évek folyamán.

Talán ez köszönhető a velük kialakított családias kontaktusnak, melyet persze szeretnénk ha az újonnan hozzánk látogatók is megtapasztalnának.
Szóval bárkit várunk konkrét vásárlási szándék nélkül is, például elrévülni a legújabb windsurf és snowboard filmeken, kielemezni a várható szél és hó helyzetet, vagy akár megtervezni egy utazást.
A célunk nem csak öncélú kereskedés, hanem mind a windsurf, mind a snowboard sportok népszerűsítése és fanatikus táborának gyarapítása.
Mi régóta tudjuk, hogy a passzió egy életen át védelmez az értéktelenség forgatagában!

hi-surf-rolunk-2

A Hi-Surf baráti körben együtt lélegzünk sok fiatal és kevésbé fiatal arccal, akik lelkesedésükkel, kiemelkedő emberi és sportemberi tulajdonságaikkal méltó példaképei lehetnek szeretett sportjainkat űzni kívánóknak.

A tisztességes munkánkért a legnagyobb elismerés számunkra, hogy az általunk forgalmazott termékeket és felkínált szolgáltatásainkat évről évre egyre többen választják nehéz piaci körülmények ellenére is.

Állunk rendelkezésetekre a web-en és természetesen az üzletünkben is!

Szép napokat a sportoláshoz!